Matras kopen?

Bent u op zoek naar goedkope matrassen? Dan bent u bij Slaapkamerconcurrent aan het juiste adres. Een matras kopen doet u niet dagelijks en het is vaak een jarenlange investering. Bij Slaapkamerconcurrent heeft u een brede keuze in diverse matrassen, zo heeft u onder andere keuze uit een: koudschuim matras, topmatras, pocketveer matrassen, binnenveringsmatrassen, traagschuim matras en nog veel meer goede matrassen voor uw rug.

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Maar wat is nu het juiste matras voor u? Elk matras heeft zijn voor- en nadelen. Het ene matras veert meer mee, het andere ventileert beter. Er zijn matrassen die zich heel precies naar uw lichaam vormen en andere matrassen zijn lekker stug. Iedereen heeft zo zijn eigen slaapbehoeftes, die ook weer wisselen tijdens een mensenleven. Daarom is het van belang om op tijd van matras te wisselen. Er zijn vele verschillende soorten matrassen op de markt. Welk matras is het meest geschikt voor u en wat betekent nou ieder type precies?

Binnenveringsmatrassen

Binnenveringsmatrassen, ook wel bonell matrassen genoemd, zijn matrassen waar staaldraad veren in zitten, welke aan elkaar zijn verbonden. De boven- en onderkant van de kern worden afgedekt met comfortlagen zoals schuim of latex. Binnenveringsmatrassen zijn over het algemeen zeer duurzaam. Echter door het ontbreken van comfortzones geven deze matrassen weinig ondersteuning. Heeft u vragen over binnenveringsmatrassen? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder.

Pocketveer matrassen

Bij pocketveer matrassen bestaat de kern uit vele metalen veren (5-slags of 7-slags) waarbij iedere veer is verpakt in synthetische zakjes. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de andere, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam. Hierdoor wordt het gewicht van de gebruiker beter verdeeld over het hele matras. Onze pocketveer matrassen zijn altijd op voorraad en kunnen direct geleverd worden. Indien u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag.

Koudschuim matrassen

De juiste benaming voor koudschuim is eigenlijk High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met hoge veerkracht. Koudschuim matrassen hebben van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht goed opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras van koudschuim niet warm aan. Wij beschikken over een ruime voorraad in koudschuim matrassen en helpen u graag bij het uitzoeken van de meest geschikte voor u.

Traagschuim matrassen

Traagschuim is een visco-elastisch polyurethaanschuim en wordt zachter door warmte. Na indrukking keert het, in 0.5 tot 5 seconden, langzaam terug in de oorspronkelijke vorm. Door uw lichaamstemperatuur vormt het traagschuim zich naar uw lichaamscontouren. Hierdoor wordt uw gewicht egaal verdeeld over het contactoppervlak en zijn er nagenoeg geen drukpunten. Traagschuim matras kopen? Wij helpen u graag verder in onze matrassen outlet in Eindhoven. Wij beschikken altijd over de scherpste prijzen. Houd onze matrassen aanbiedingen in de gaten.

Topdekmatrassen

Een topdekmatras wordt ook wel een matrastopper, topper, dekmatras of een oplegmatras genoemd. Met een topdekmatras creërt u extra ligcomfort bovenop uw matras. Vragen over onze topdekmatrassen? Stel deze dan gerust in onze XL showroom in Eindhoven of neem telefonisch contact met ons op.

Matrassen aanbieding

Wanneer u een matras aanschaft bij Slaapkamerconcurrent.nl bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Ook zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat én zijn wij CBW erkend. Een matras kopen is nog nooit zo veilig geweest. Houd onze matrassen aanbiedingen in de gaten.

Matrassen afmetingen

Weet u nog niet welk soort type matras u wilt kopen, maar weet u wel welke afmeting u nodig heeft? Bekijk dan onderstaande matrassen afmetingen en bekijk geordend op maat welke type matrassen wij in ons assortiment hebben. Vragen? Neem dan contact met ons op.
  • Matras 180x200
  • Matras 160x200
  • Matras 140x200
  • Matras 120x200
  • Matras 90x200
  • Matras 80x200
  • Matras 70x200

Vragen of twijfel

Om al uw vragen te beantwoorden kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Kom ook eens langs in onze XL-showroom in Eindhoven.