Matrassen kopen voor lage prijzen

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Maar wat is nu het juiste matras voor u? Elk matras heeft zijn voor- en nadelen. Het ene matras veert meer mee, het andere ventileert beter. Er zijn matrassen die zich heel precies naar uw lichaam vormen en andere matrassen zijn lekker stug. Iedereen heeft zo zijn eigen slaapbehoeftes, die ook weer wisselen tijdens een mensenleven. Daarom is het van belang om op tijd van matras te wisselen. Zo voorkomt u lichamelijke klachten en profiteert u van de beste nachtrust mogelijk.

De matrassen van Slaapkamerconcurrent.nl

Hieronder vindt u alle verschillende soorten matrassen die wij aanbieden:

 • Binnenveringsmatrassen
  Binnenveringsmatrassen, ook wel bonell matrassen genoemd, zijn matrassen waar staaldraad veren in zitten welke aan elkaar zijn verbonden. De boven- en onderkant van de kern worden afgedekt met comfortlagen zoals schuim of latex. Binnenveringsmatrassen zijn over het algemeen zeer duurzaam. Echter door het ontbreken van comfortzones geven deze matrassen weinig ondersteuning.
 • Pocketveer matrassen
  Bij pocketveer matrassen bestaat de kern uit vele metalen veren (5-slags of 7-slags) waarbij iedere veer is verpakt in synthetische zakjes. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de andere, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam. Hierdoor wordt het gewicht van de gebruiker beter verdeeld over het hele matras.
 • Koudschuim matrassen
  De juiste benaming voor koudschuim is eigenlijk High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met hoge veerkracht. Koudschuim matrassen hebben van nature een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en vocht goed opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras van koudschuim niet warm aan.
 • Traagschuim matrassen
  Traagschuim is een visco-elastisch polyurethaanschuim en wordt zachter door warmte. Na indrukking keert het, in 0.5 tot 5 seconden, langzaam terug in de oorspronkelijke vorm. Door uw lichaamstemperatuur vormt het traagschuim zich naar uw lichaamscontouren. Hierdoor wordt uw gewicht egaal verdeeld over het contactoppervlak en zijn er nagenoeg geen drukpunten.
 • Topdekmatrassen
  Een topdekmatras wordt ook wel een matrastopper, topper, dekmatras of een oplegmatras genoemd. Met een topdekmatras creërt u extra ligcomfort bovenop uw matras.

Laagste prijs

Wanneer u een matras aanschaft bij Slaapkamerconcurrent.nl bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Ook zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat én zijn wij CBW erkend.

Vragen of twijfel

Om al uw vragen te beantwoorden kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Kom ook eens langs in onze XL-showroom in Eindhoven.