Juiste bedbodem voor betere nachtrust

Een goede bedbodem draagt direct bij aan beter ligcomfort en dus betere nachtrust. Daarom is het belangrijk dat u een goede bedbodem kiest. Een bodem die voldoende ondersteuning aan uw lichaam biedt maar ook comfortabel is. Of het nu een vlakke lattenbodem, een handverstelbare spiraalbodem of een schotelbodem is, uw lichaam is de maatstaf.

Welke bedbodem kiest u?

Een bedbodem is een verzamelnaam voor alle soorten bodems die onder een matras kunnen. Van alle bedbodems wordt de lattenbodem het meeste gebruikt. De schotelbodems zijn mede dankzij Tempur bezig aan een opmars en de spiraalbodem blijft een oude, vertrouwde klassieker.

Verschillende varianten

Bedbodems zijn er in verschillende varianten en uitvoeringen. Elke bedbodem heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo is uw matraskeuze ook van belang want niet elk matras kan op elke bedbodem.Een spiraalbodem vraagt bijna altijd om een comfortabel traagschuimmatras, op een lattenbodem kunnen meerdere matrassoorten worden gebruikt en de schotelbodems zijn het best te gebruiken in combinatie met koud- of traagschuimmatrassen.

Bedbodems voor de laagste prijs

Slaapkamerconcurrent.nl heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van bedbodems. In deze 30 jaar hebben wij zeer goede banden opgebouwd met onze fabrikanten, hierdoor kunnen wij onze bedbodems voor de laagste prijs van Nederland aanbieden!

Categorieën bedbodems

Vragen of twijfel

Om al uw vragen te beantwoorden kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Kom ook eens langs in onze XL-showroom in Eindhoven.