Kasten voor elk budget

Slaapkamerkasten zijn er in verschillende maten en vormen. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast in de vorm van een mooie zweefdeurkast. Ook nachtkastjes en commodes zijn voorbeelden van bruikbare slaapkamerkasten. Een kledingkast biedt veel ruimte om je outfits in op te bergen. Een nachtkastje is handig om je spulletjes op te leggen als je gaat slapen en een commode biedt extra opbergruimte voor wanneer je die te kort komt. Slaapkamerconcurrent heeft een ruime selectie slaapkamerkasten, voordelig geprijsd en van goede kwaliteit.

De zweefdeurkast is de ideale slaapkamerkast

Een zweefdeurkast is praktisch en gebruiksvriendelijk. Zweefdeurkasten bieden veel opbergruimte en door de ruimtebesparende zweefdeuren zijn ze in haast elke slaapkamer moeiteloos in te passen. Uiteraard zijn zweefdeurkasten verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten. Ook de kleur is bij veel zweefdeurkasten aan te passen. Zo vindt u al snel de perfecte zweefdeurkast voor uw slaapkamer.

Slaapkamerkastjes voor langs je bed

Je kent ze wel, van die schattige nachtkastjes voor naast je bed. Ook deze slaapkamerkastjes zijn zeer bruikbaar. Vaak voorzien van handige lades of een extra plank, nachtkastjes zijn altijd welkom. Ook hier geldt weer: voor ieder wat wils. De nachtkastjes van Slaapkamerconcurrent zijn er in groot of kleiner formaat, met deur, zonder deur en met twee of drie lades. Bekijk de verschillende opties en profiteer van de voordelige prijzen!

Een commode is ideaal als slaapkamerkast

Maak je slaapkamer helemaal compleet met een mooie commode of ladenkast. Als u jonge kinderen heeft kunt u een commode gebruiken om te verschonen of uw kinderen aan te kleden. Daarnaast kunt u een heleboel kwijt in de lades van een commode.

Vragen of twijfel

Zoekt u een goede slaapkamerkast? Maar twijfelt u nog over de kleur of afmetingen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice of kom gewoon eens langs in onze XL-showroom in Eindhoven.