Een kinderkamer inrichten

Een kinderkamer inrichten vraagt een heel andere insteek dan het inrichten van een slaapkamer voor volwassenen. Kinderen gebruiken hun slaapkamer ook als speelkamer en hebben er juist baat bij dat hun fantasie en creativiteit er geprikkeld wordt. Een kinderbed is dan ook niet zomaar een bed. Een kinderbed heeft de vorm van een raceauto, of een prinsessenkoets. Ook stapelbedden en (half)hoogslapers zijn nog steeds enorm populair onder de kids. Laat uw fantasie de vrije loop en richt de kinderkamer van uw kind zijn of haar dromen in!

Speelbedden voor de kinderkamer

Autobedden, brandweerbedden, prinsessenbedden, voor kinderen is er niets leuker dan slapen in een mooi of stoer speelbed. Voor zowel peuters als kleuters en oudere kinderen hebben we een mooi aanbod speelbedden met stoere en lieve thema’s. Knalrode brandweerautobedden en felroze speelbedden voor meisjes. Al onze speelbedden zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Ook de veiligheid van deze bedden is uitgebreid getest. Veiligheid voorop, vooral als het om kinderkamers gaat.

Slapen in de lucht

Een kinderkamer met een stapelbed of hoogslaper is vooral voor oudere kinderen een feest. Met een ladder je bed in klimmen geeft kinderen vaak een stoer gevoel. Stapelbedden zijn ook uitermate geschikt voor kleinere kinderkamers waar twee kinderen slapen. Onder elkaar slapen neemt immers minder ruimte in beslag dan naast elkaar slapen. Een hoogslaper creëert bovendien extra speelruimte. In de ruimte onder de meeste hoogslapers is ofwel een speciale speelplek bedacht of een bureau geplaatst. De oudere kinderen kunnen hun huiswerk aan dit bureau doen, jongere kinderen kunnen de speelplek naar hartenlust gebruiken.

Meer kinderkamer meubels

Natuurlijk is een kinderbed het belangrijkste onderdeel in een kinderkamer. Slaapkamerconcurrent heeft nog meer interessante kinderkamer meubels. Bijvoorbeeld handig zijn:

Vragen of twijfel

Om al uw vragen te beantwoorden kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Kom ook eens langs in een van onze XL-showroom in Eindhoven.