Norma boxsprings

Norma Logo   Al sinds 1884 zijn Norma bedden een begrip in Nederland.

Compleet uitgerust; dat zijn de woorden die onlosmakelijk zijn verbonden met onze Norma boxsprings. Want of het nu gaat om materiaalkeuze, uitvoering, afwerking of opties, iedere Norma boxspring is ontwikkeld vanuit de gedachte dat lekker slapen de normaalste zaak van de wereld moet zijn… voor iedereen en voor een altijd scherpe prijs. En dankzij het overzichtelijke assortiment is de juiste keuze eenvoudig te maken. Iedere boxspring is de beste in zijn soort.

Ervaar compleet uitgerust wakker worden!

Alle boxsprings van Norma zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen, maten, kleuren en hardheden. Zo kunt u per boxspring bijvoorbeeld kiezen voor de dikte van uw onderbak, diverse hoofdborden, verschillende pootjes, verschillende stoffen en kleuren, andere topper etc. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kunt u kiezen tussen een vlakke of een elektrisch verstelbare boxspring.

Waarom koopt u een Norma boxspring bij Slaapkamerconcurrent?

- Alle maten dezelfde prijs!*
- Gratis bezorging én gratis montage!
- Laagste prijs garantie!
- Alle uitvoeringen, kleuren en maten leverbaar!
- Alle modellen opgesteld in onze showroom!
- Standaard 3 jaar garantie!

Onze Norma boxsprings

Hieronder vindt u een overzicht van onze Norma boxsprings. Deze modellen kunt u online bekijken en staan ook in onze showroom in Eindhoven opgesteld.Boxspring Norma Timeless Jubileum

Een complete boxspring met hoogwaardige kwaliteit. Uitgerust met pocketgeveerde boxsprings, originele Combispring® matrassen, latex split-topper en luxe hoofdbord.

Meer weten? Klik hieronder op de gewenste uitvoering:
- Vlakke uitvoering
- Elektrische uitvoering
   

Boxspring Norma Timeless Select

Een Norma klassieker. In de ruime keuze hoogwaardige, rijke stoffen, de luxe achterwanden en extra afwerkingsdetails voelt u direct het Nederlands vakmanschap. De Norma Timeless Select boxspring wordt geleverd met latex Combispring®-matrassen, latex split-topper en pocketgeveerde boxsprings.

Meer weten? Klik hieronder op de gewenste uitvoering:           
- Vlakke uitvoering
- Elektrische uitvoering
   

Boxspring Norma Timeless Magnifique

De compleetste in zijn soort en Norma-kwaliteit in optima forma. De Norma Timeless Magnifique boxspring is uitgerust met vele extra accenten zoals uitstapverlichting, hoogwaardige meubelstof, luxe achterwand, talalay split-topper en originele Combispring® matrassen.

Meer weten? Klik hieronder op de gewenste uitvoering:
- Vlakke uitvoering
- Elektrische uitvoering

Meer weten?

Wilt u meer weten over Norma? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u verassen door de vele mogelijkheden van deze prachtige boxsprings!