Boxsprings, bedden en slaapkamers voor de laagste prijs!

De keuze van het juiste bed is niet zomaar gemaakt. Een gezonde nachtrust is voor elk mens uitermate belangrijk en waar u op slaapt kan u hier enorm bij helpen. Slaapkamerconcurrent heeft een ruimt aanbod aan verschillende boxsprings, bedden, opklapbedden en zelfs complete slaapkamers. Zo vindt u bij ons altijd het beste bed om op te slapen. U kunt onze producten gemakkelijk online bestellen en ze staan uiteraard ook in onze showroom in Eindhoven opgesteld. Hier bent u 6 dagen per week van harte welkom om vrijblijvend te komen proefliggen.

Bed of boxspring

Het verschil tussen onze bedden en boxsprings is dat de boxsprings al helemaal compleet zijn om op te slapen. Onze bedden, ook wel ledikanten genoemd, worden vaak standaard zonder bedbodem of matras geleverd (deze zijn uiteraard wel makkelijk bij te bestellen). Het voordeel hiervan is dat u deze ook weer gemakkelijk kunt omwisselen.

Boxspring kopen?

De boxsprings van Slaapkamerconcurrent zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden het ultieme slaapcomfort. Bij het aanschaffen van een boxspring heeft u oneindig veel mogelijkheden; zo kunt u kiezen voor een vlakke- of elektrische boxspring en zijn er honderden mogelijkheden op het gebied van uitvoeringen, kleuren, kwaliteit en afmetingen. Ook hebben al onze boxsprings een laatste prijs garantie, zo betaaldt u bij Slaapkamerconcurrent nooit te veel!

Bedden voor de laagste prijs

Slaapkamerconcurrent.nl heeft een ruim aanbod aan verschillende bedden. Of u nu op zoek bent naar een hout of metaal, modern of landelijk, wij hebben voor ieder wat wils!

Complete slaapkamers

Een complete slaapkamer is een uitstekende oplossing wanneer u in één klapt klaar wilt zijn. Onze complete slaapkamers zijn sets van dezelfde serie zodat alle meubels bij elkaar passen. Het voordeel hiervan is dat u hiervoor minder betaald dan wanneer u alles los zou kopen.

Uw voordeel

Wanneer u een bed, boxspring of slaapkamer aanschaft bij Slaapkamerconcurrent.nl bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Ook zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat én zijn wij CBW erkend.

Categorieën

• Boxsprings - Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden is nog nooit zo voordelig geweest.
• Complete slaapkamers - Waarom zou u alles los moeten kopen? Wij hebben de beste producten bij elkaar gezet voor de scherpste prijzen!
• Bedden - Lekker slapen is nog nooit zo voordelig geweest. Bekijk hier ons ruime aanbod aan bedden en laat u verrassen!
• Ruimtebesparende bedden - Met deze bedden heeft u binnen een handomdraai een extra slaapplek.