Boxsprings, bedden en slaapkamers voor de laagste prijs!

De keuze van het juiste bed is niet zomaar gemaakt. Een gezonde nachtrust is voor elk mens uitermate belangrijk en waar u op slaapt kan u hier enorm bij helpen.

Bed of boxspring
Het verschil tussen onze bedden en boxsprings is dat de boxsprings al helemaal compleet zijn om op te slapen. Onze bedden, ook wel ledikanten genoemd, worden vaak standaard zonder bedbodem of matras geleverd (deze zijn uiteraard wel makkelijk bij te bestellen). Het voordeel hiervan is dat u deze ook weer gemakkelijk kunt omwisselen.

Het juiste bed
In onze grote assortiment vindt u diverse bedden en boxsprings in verschillende comfortklassen, uitvoeringen, maten en kleuren. Zo vindt u altijd het bed die het beste bij u past.

Uw voordeel
Wanneer u een bed, boxspring of slaapkamer aanschaft bij Slaapkamerconcurrent.nl bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Ook zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg certificaat én zijn wij CBW erkend.

Categorieën
• Boxsprings - Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden is nog nooit zo voordelig geweest.
• Complete slaapkamers - Waarom zou u alles los moeten kopen? Wij hebben de beste producten bij elkaar gezet voor de scherpste prijzen!
• Bedden - Lekker slapen is nog nooit zo voordelig geweest. Bekijk hier ons ruime aanbod aan bedden en laat u verrassen!
• Ruimtebesparende bedden - Met deze bedden heeft u binnen een handomdraai een extra slaapplek.