Wie zijn wij

Slaapkamerconcurrent.nl is dè slaapkamerspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Bij Slaapkamerconcurrent.nl kunt u bedden, boxsprings, slaapkamers, kasten, kinderkamers, bedbodems, matrassen en nog veel meer voor de laagste prijs van Nederland aanschaffen. Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van lekker slapen.

Bijna alle producten van Slaapkamerconcurent.nl worden ook aangeboden bij de bekende slaapwinkels en woonboulevards van Nederland, maar door ons verleden als slaapkamer groothandel leveren wij u deze zelfde producten voor de scherpst mogelijke prijs!

Overtuigd van het voordeel? Bestel dan online. Maar eerst proefliggen kan natuurlijk ook. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Eindhoven.

Een goede service staat bij de Slaapkamerconcurrent uiteraard hoog in het vaandel, deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Is er na levering iets niet geheel naar uw wens, bel of mail ons en wij zullen altijd proberen om het eventuele service geval zo mogelijk voor u op te lossen