Op zoek naar betrouwbare kinderledikanten voor jongens?

Slaapkamerconcurrent.nl is hèt adres wanneer u op zoek bent naar betrouwbare kinderledikanten voor jongens. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons grote assortiment.
 • Ledikant Admiral
  Ledikant Admiral

  (2 varianten)

  2 Kleuren/afmeting variaties

  € 339,00 € 225,00

  Meer informatie
 • Ledikant Emma Junior
  Ledikant Emma Junior


  € 419,00 € 279,00

  Meer informatie
 • Ledikant Emma
  Ledikant Emma

  (2 varianten)

  2 Kleuren/afmeting variaties

  € 419,00 € 279,00

  Meer informatie
 • Ledikant Irony
  Ledikant Irony

  (2 varianten)

  2 Kleuren/afmeting variaties

  € 439,00 € 289,00

  Meer informatie


Klik hier voor al onze betrouwbare kinderledikanten voor jongens >


Groot assortiment
In ons grote assortiment treft u diverse betrouwbare kinderledikanten voor jongens in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Zo vindt u altijd het juiste bed voor uw zoon of dochter!

De betrouwbare kinderledikanten voor jongens van Slaapkamerconcurrent.nl zijn van duurzame kwaliteit waarmee u jaren vooruit kunt. Ook zijn al onze betrouwbare kinderledikanten voor jongens zodanig geprijsd dat u niet verder hoeft te kijken. Goedkoper kan namelijk niet!

Bij een aantal betrouwbare kinderledikanten voor jongens zit standaard een lattenbodem inbegrepen. Om het geheel compleet te maken zijn er ook natuurlijk hoofdkussens en bedtextiel verkrijgbaar.

Advies
Bent u na uw bezoek aan onze website nog niet overtuigd? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het kiezen van het juiste bed.

Service
Een goede service staat bij Slaapkamerconcurrent.nl uiteraard hoog in het vaandel en deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Is er na levering iets niet geheel naar uw wens, bel of mail ons en wij zullen proberen om de eventuele klacht zo snel mogelijk voor u op te lossen.